en intensiv dag

jobbade till 15, därefter utvecklingsamtal, springer in på organisationsmötet och åker sedan direkt in till Sös och går på en 3 timmars utbildning om Skapande för barn...Längtar till julledigheten!! Sov gott..

mys med familjen och ikeabesök

Det är alltid lika mysigt att umgås med mina systrar och deras familjer. Ville inte åka där ifrån idag.. Åkte till ikea efter och mötte upp Erik som jobbade i dag. Det blev den vita tvbänken och ett nytt skåp som, när man fäller ut, blir en datahörna, snygg och praktisk! Nu ropar Erik i köket att maten är klar:).
Trevlig söndagskväll!
image125
Grattis Ellinor!!

Lördagsmorgon i vårat nya hem..

Sitter i vårat nya hem och skriver med en kopp kaffe i ena handen*gladast* . flytten var jobbigare än vi trodde den skulle vara.. mycket som skulle fixas så som att städa ut den gamla bostaden, säga upp abonemang osv..Sedan kunde vi inte vänta till helgen då vi fick nycklarna mitt i veckan:).Pirrade i hela kroppen när jag vaknade upp här första morgonen och pirret sitter fortfarande i:). Har nog aldrig känt mig så hemma som nu. Men vi är långt ifrån klara.. vill ju att allt ska komma på sin plats på en gång ,men insåg ganska snabbt att det nog är bra att bo in sig lite först:) Soffan som vi hittat på butiken "Bolaget" har en leveranstid på 4 till 6 veckor och kvinnan i kassan trodde nog inte att vi skulle få den innan jul..hoppas! men den som väntar på något gott;) Ny tvbänk i vitt högglans har vi hittat på EM möbler, men vi har länge spanat in en från ikea också så vi få se vilken bänk det blir. Måste få plats med Eriks alla steriogrejer:), och det är inte det lättaste haha. Nu ska jag ge mig iväg för att spana in Farstas shoppingcenter, igår blev det ett besök till globen där jag köpte present till min systerdotter som fyller år på söndag. Lilla plutten blir hela sju år! Känns inte så länge sen jag höll henne i min famn.. Tog 5 min med cykel dit iallafall, nära och bra!:)
Ha en mysig dag!
kram
image120

min underbara vän

Sötnos, här är ett inlägg bara till dig:). Ring när du kommer hem från Gbg så får vi julhandla, mysa och dricka glögg:) Du är bäst! puss å kram!

image122 image124




Längtan

Oj, nu händer det mycket saker runt om kring oss och med oss själva. Kanske därför jag är dålig på att blogga!. Mycket av min tid går åt att packa ner det sista nu innan vår flytt.:) Det är alltid så mycket mer att göra än vad man tror! Borde jag inte veta det vid det här laget nu när jag flyttat, få se nu..5 gånger i mitt 27-åriga liv?! tror inte min första flytt räknas dock, då jag första gången "flyttade" stod med ena foten hemma hos mina föräldrar*ler*. Vågade antagligen inte ta det stora klivet fullt ut den gången.. så 4 gånger är det nog. Hur som helst så är det inte att packa ner sakerna som tar tid utan att titta igenom gamla bilder, läsa gamla dagböcker och kärleksbrev:) Men det ska bli så roligt att flytta! och som vi längtar! Snart ett år sedan vi bokade oss på lägenheten. Känner mig så lycklig just nu. Hade en liten svacka förra helgen då jag deppade ihop totalt och jag kunde inte riktigt förstå varför.. men det är så livet är iband..en enda berg -och dalbana. Just nn känns allt toppen och jag njuter av varje sekund. Lycklig är jag också för att min underbara vän ska få barn! och någon gång i februari väntas Eriks bror och hans sambos tvillingar komma också! underbart! så glad för eran skull!
kramar till er.

RSS 2.0