myskväll

Nu är det snart slut på sovmornar...börjar jobba på måndag! Därför tog vi en extra lång idag, åt frukost/Brunch vid halv 12, mycket mys och god mat;).. Dagen kunde inte börja bättre. Fattar bara inte vad tiden tar vägen?!. Antar att den går fort när man har roligt.:) Jag och E har haft en lång sommarsemester tillsammans.. har varit underbart och verkligen behövlig.. ursch, nej nu pratar jag som om den vore över och det är den ju inte! Ska bli spännande att börja nytt jobb och det känns riktigt bra. (tänk posetivt, Erica)I morgon blir det inte heller någon sovmorgon för oss..Vi åker upp till Väddö redan klockan halv 8..Vi tänker bara mysa och ta en liten båttur till Åland:). Husbygget är i full gång där också så det ska bli spännande att se hur allt går! För hoppningsvis träffar vi Jeanette och Fredrik något i helgen innan de åker igen. Till helgen kommer Marie hem igen från Göteborg och då får jag träffa henne oxå:)skoj! Måste leta present till henne också! Hon fyller år snart och vi ska dit den 10 och fira henne riktigt ordentligt:) Nu ska vi äta hemma gjorda pizzor som prinsen gjort. Ja, jag vet, han är bäst!. Tyckte det var lite roligt när vi var och handlade nyss och jag var tvungen och vissa legitimation för att få handla folkisar, haha.
Nu blir det myskväll med god mat, vin och film:)
Trevlig kväll!



Sötis Marie blir 26 år! Grattis!!


Tjejsnack:)

Flört & Dating

Vad är ditt bästa flörttips?

Va dig själv!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Ja! har varit med om det själv*ler*

Vad är det första du lägger märke till hos en kille?

-Utseendet och utstrålningen:) Det första, men personligheten är ju självklart viktigast!

Beskriv den bästa daten du varit på.

-Den med Erik..Det blev en heldag/kväll/natt..Började med picknick i Hagaparken på dagen, grillade senare på kvällen och drack mycket gott vin, spelade gitarr och sjöng in på småtimmarna..somnade i varandras armar..*stort leende på läpparna*

Har du provat nätdating?-Nej..


Tant eller fjortis

Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?

-Beror på vilket humör jag är på. Älskar att mysa men det är ju alltid kul med helkväll på stan med tjejerna!:)

Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?

-Förfesten är ju så roligt! och att avsluta kvällen på ett grymt ställe är ju det bästa!!

Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?

Om det är musik jag älskar åker självklart musiken upp på högsta!

Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?

Jag gillar verkligen mössor och är inte speciellt rädd att förstöra frisyren! Den räddar ju en snarare från en "bad hairday":)

Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?

-Sover inte speciellt länge även om jag får..


Bankbesök 2

Det kändes riktigt bra när vi besökte banken idag. Massor av papper att skriva på bara...Våran personliga bankman var på semester så vi fick en ny kvinna som skulle ta hand om oss. Hon såg fundersam ut när hon tittade igenom alla tidigare papper och mumlade lite för sig själv. Hann faktiskt bli lite nervös! Men Erik som är den lugna och harmoniska i våran familj lugnade mig med en blick och tog tag i min hand. Det är verkligen underbart när man inte behöver säga så mycket till varandra utan man förstår endå hur den andra känner och tänker. Så är det lite med oss, ingen känner mig så bra som Erik. Hon är iallafall kanontrevlig och sa att hon var så glad för våran skull.:) Härligt!
Nu ska jag göra goda kaffe latte till oss och mumsa i mig chokladmuffins med vaniljkräm i som vi bakade igårkväll;).
Ha en trevlig kväll!

Kentkonsert! tjoohoo!

Igår kväll efter att ha blivit bjuden på underbart goda kantarelltoast som Erik gjort till mig, underbara dig!, kröp jag upp i soffan med ett glas rött i den ena handen och Ikea katalogen i den andra, ja Erik hade lyckats få tag i den tidigare:). Som vanligt har man ju alltid lite för höga förväntningar...så den här gången tog jag lätt på besvikelsen då jag upptäckte att jag redan hade sätt det mesta som var i den..med andra ord inga speciella nyheter*ler*. Väntar på att Boconcepts nya katalog samt Mios ska komma..Slutade kvällen med att se filmen "Röd Drake" läskig...
Eriks bror har fixat biljetter till oss till Kentkonserten! Tusen tack Gustav!!*superglad*. Skulle så gärna vilja gå på Coldplay också..Yellow..underbar låt!!



image46





Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl

Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg Dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg
Har jag äntligen lyckats glömma?

Kent


I Oktober släpper Kent ett nytt album. Från min sida är det verkligen efterlängtat!

Bergby Gård

Så var vi hemma igen.. Sitter här och skriver i min ensamhet då Erik jobbar idag. Kändes konstigt när han gick i morse. Har vant mig vid att vakna upp med honom och bara njuta av att vara lediga tillsammans. Men nästa vecka får vi vara lediga igen!. Vi flänger runt en hel del men det är bara skoj! Man hinner ju inte bli direkt rastlös:) Vi kom hem igår kväll från Sandviken och innan vi åkte upp hann vi med en sväng till Väddö också där vi stannade ett par dagar. Vi har bokat en herrgård där vi tänkte fira vårat bröllop..Jättefint! Vi är lite ute i god tid kan tyckas men de som ägde Bergby Gård (där vi tänkte vara) menade att det var lika bra. Vilket vi förstod när vi åkte runt för att leta boende till gästerna nästa sommar, mycket var redan fullbokat! Tack mamma och pappa och Eriks föräldrar som åkt runt med oss på olika tänkbara platser! Ni är bäst!
Tänkte åka till ikea nu, vi tänkte spana lite på om det fått in lite nyheter som vi kanske kan inhandla till vårat nya bo:). På Måndag kommer nya Ikeakatalogen! Spännande!:)
Ha det bäst!

Vackra Bergby gård.







Några dagar i Hammarby

Mamma ringde, hon och pappa var påväg upp till Väddö och frågade om jag/vi tänkte komma upp något, Vore härligt!. Blir kanske nästa vecka isåfall. Vi ska nämligen upp till Sandviken i helgen då vi äntligen får träffa J & V och barnen. Var ett tag sedan vi sågs..Ska bli jättemysigt. Tycker att det är så underbart i Hammarby, det är så avkopplande att vara där och så roligt att umgås med Eriks familj.:)


Erik på klipporna på Väddö...
image26



Pappa, mamma och Erik..


Erik med mammas cocktailsglas
med rosa elefanter på som kommer fram när
vi är och hälsar på!:) Pappa, dina San Franciscos är bäst!:)


Hammarby







ännu en dikt...

Hennes tomma ögon kunde se
men inte gråta.

Hennes kalla mun kunde le
men inte förlåta.

Hennes kalla händer kunde klösa och slå
men inte smeka som då.

Hennes trötta kropp kunde röras
men inte som förut förföras.

Hennes krossade hjärta kunde slå
men inte älska som då..

Personlighetstest

Enligt ett personlighetstest så är det här jag:

"Du är mycket intresserad av vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut , Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar."

 


Haha, nej domenant är verkligen inte ett ord jag skulle själv använda om jag skulle beskriver mig själv. Och det här med ordning och struktur är nog mer önsketänkande... men okey.. lite ordning och struktur är ju alltid trevligt att ha...


Inredning

Älskar allt som har med inredning att göra!. Vill fixa till det här hemma men eftersom vi snart ska fytta så har vi bestämt att vi får helt enkelt hålla oss.:) Men jag har en bild i mitt lilla huvud på hur jag skulle vilja ha det. Men efter som vi är två som ska bo där så får man mötas på vägen... men vi är för det mesta alltid övens, och Erik har grymt bra smak. Dock har han ingen förståelse för den stilrena vita skinnsoffan som jag bara måste ha! haha Nejdå älskling, jag är inte helt omöjlig! Men jag har lite bilder som jag hittat på "Hemnet" som jag tänkte visa honom.. Niklas på mitt jobb säger att det finns personer som är beroende av den där sajten Hemnet och att jag är en av dem. haha. Så farligt är det inte. Det var nog mer förut innan vi hittade våran lägenhet. Nu när jag inte letar längre går jag in och kikar på hur det ser ut hemma hos folk istället. Så ja, det kanske ligger någonting i det han säger hihi. Kan inte få nog av alla inredningsprogram heller! trots att det finns en hel del..vissa bättre än andra. Roomservice är bland favoriterna och nu kommer jag inte på vad programmet hetter men det är ett gäng i 30 års åldern, två tjejer och en kille, som renoverar gamla hus och lägenheter som de stylar om och sedan säljer. Riktigt fint blir det! Har lärt mig att jag måste våga mera när det gäller färg och form! Mina föräldrar ska bygga nytt hus på deras landställe. Det har valt att göra permanent boende så att de kan bo där även i framtiden. Just nu håller grunden på att läggas. Mamma frågade om jag ville hjälpa till att inreda när huset är på plats och OM jag vill! Det kommer bli kanonskoj! Följde med dem här om dagen till Boexpo för att se på deras blivande hus och det var jättefint! Öppen planlösning med mycket fönster.
Nu tänker vi gå och hyra film och köpa något gott att äta. Det är ju verkligen "filmväder" idag, regnet bara öser ner.. men det är mysigt med regninga dagar då man kan krypa upp i sin älsklings famn och bara mysa..De tänker jag göra nu!
Ha det bäst!




image15
med lite kuddar och plädar kan även en vit soffa bli färgglad. (soffa, pläd ikea)



image19

Min favoritfärg:) Vaser från boconcept


Hägerstenshamnen by night..

image9


image10

Mysig helg i Sigtuna




Äntligen har solen tittat fram! Den har lyst på oss i stort sätt hela helgen och trots att det kom lite regn på oss satt vi ändå kvar ute, för det är ju faktiskt sommar!*ler* Kom hem för en liten stund sedan från Sigtuna. Vilken gullig liten stad det är! Jag och Erik tog oss en liten tur på egen hand och såg att det var ett hus till salu.. Varför inte, tänkte vi och gick in och tittade på hemnet. 4.1 milj i utrops pris...Priserna är tyvärr inte så mycket lägre än i Stockholm. Vi hade en kanonmysig helg iallafall! Och grillmästarn bjöd på kanongoda middagar;). Nu ska vi strax på picknick. Rosévinet och ölen är på kylning och jag har packat ner badkläderna:) Vi tar cyklarna till Hägerstenshamnen..
Ha en mysig kväll!

Nattliga sms...

Härligt med sovmorgon! Vaknade vid halv 11 sen låg vi och drog oss i sängen, mysigt! Har precis ätit frukost och tagit mitt dagliga kaffe. Kan inte leva utan våran kaffe- och bönemaskin! En kaffe om dan gör kroppen glad!:) Senare idag tänkte vi åka upp och hälsa på Es bror och han fru i Sigtuna. De bor verkligen idyliskt i ett stor fint hus med vacker natur runt omkring, lite utanför Sigtuna. Snart är de dax för deras första om ganska exakt en månad.:)Fick ett sms inatt av min syster..Får ofta sms av henne på natten:) Har hör att det är vanligt att man får det av sina gamla X men jag får dom av min syster,haha. Hon skrev att hon tyckte vi skulle komma ut till dom på Ridön. Så nästa vecka kommer vi! Det är så underbart fint där! Ridön ligger i Västerås Skärgård och för att ta sig dit måste man ta en liten färja ut. Min syster säger att vi kan åka ut dit själva även om dom inte är där. Underbara dig! men det är så mycket roligare när ni är där!:) Minns förra sommaren då vi åkte ut till den där närliggande lilla ön med eran båt och badade, grillade och drack öl och rose´vin och bara njöt av livet.:)Måste vi göra om! Ska bli bättre väder nästa vecka också. Vi har letat lite efter sista minuten resor oxå men utbudet är inte det bästa och sen är det ganska dyrt med ospec. resor. Så vi avaktar lite..kanske vi åker i slutet av våran semester istället. Vill tillbaks till Kreta! Eller vad säger du älskling!;)






                        


Bankbesök

Idag var vi på banken. Måste ta tag i vårat lånärende för våran nya lägenhet. Det verkar som att det inte skulle vara några problem. Skönt! För vi har ju redan skrivit på papper för köpet! När vi kom in på banken log kvinnan i receptionen åt prinsen och sa- jag ser att ni ska på ett bankärende. Han är så fin, och så manlig i kavaj.:) Igentligen föredrar jag inte män med kostymer utan mer den avslappnade sportiga stilen men, å vad han är stilig när han springer runt här hemma nu! Men en skönhet klär ju i allt.;) -Det är bara att vänja sig nu älskling när jag ska bli säljaringengör, säger han och ler. Han kom in på den utbildning han sökte som första hand! *Jätteglad för din skull!*
Fick ett ett sms av min goaste vän Jeanette nyss. Hon är på väg med 9 partysugna brudar till Halmstad just nu! Hoppas ni får en superkul helg tjejer!! ( vet att ni kommer att ha det bäst, har inget annat en underbara minnen där ifrån!) Och hoppas att solen kommer skina på er! Ser inte så hoppfullt ut just nu då regnet bara öser ner..men det ska tydligen bli bättre till helgen.
kram E

Bröllopsplaner...

Telefonen ringer. -Hej lilla hjärtat, vi har hittat bra alternativ att fira erat bröllop på! Och så nämner hon några platser uppe i Norrtälje där festen kan hållas och även namnet på en liten kyrka som är så söt enligt henne.:) Hon är så rolig min mamma, den bästa, hon är nog mer engagerad än jag*ler*. Inte för att hon är en sådan som styr och ställer hon vill bara väl och så tycker hon nog att det är himla skoj. Jag talar om för henne att det endå är ett år kvar, men hon menar att det tog minsann så lång tid när min syster skulle gifta sig. åh hon var så vacker när hon gifte sig, och va skoj det var! ska försöka få tag i en bild.. Nu har vi iallafall bestämt oss för att hitta något ställe och sedan boka allt så sådant är klart. Har också hittat en underbar vacker klänning..:)Engelbrektstunet tycker vi verkar vara en fin plats att vara på nästa sommar. Ligger precis vid vattnet!.

Vi besökte Vätökyrka när vi var uppe hos mina föräldrars landställe. En jättefin kyrka som vi var i för två år sedan på bröllop. Den ligger i närheten av Engelbrektstunet.

image2

Malin och jag på bröllop.


Gustav var där.:)


Kunde inte få ner bilden på klänningen för bilderna var kopieringsskyddade..Derar hemsida är http://www.watters.com/indexFlash.php. Favoriterna är style nr: 7016 B och nr: 1079 B.

Engelbrektstunet

287573-1

Vårat nya hem...

Åh vad jag längtar! Sitter och kollar på bilder på vårat hus. Den 14 November går vårt flyttlas till en helt ny lägenhet, nyproduktion! Med stor uteplats! Känns helt underbart. Har i stort sätt redan flyttat in:) Och det är så kul att få bestämma hur man vill ha det. Kändes så lyxigt att få träffa en egen inredare som kom med många bra tips och ideer. Fick sms från min kära fd arbetskollega som tyckter att vi skulle flytta redan nu. Vi kommer nämligen bli grannar! Ska bli så skoj! Hon är helt fantastisk och så rolig!! Hon lurade i mig att spela Prussiluskan då hon själv skulle vara Pippi Långstrump på våran avslutning för barn och föräldrar, men jag tror att det var mest vi två som hade kul! haha! Kommer sakna henne massor nu när jag byter jobb i höst! Men vi kommer ju kunna ses, om inte ännu mer. Det har vi iallafall lovat varandra;),
Nu ska jag ta med mig prinsen på en liten utflykt:) Sköt om er!

Till mina älskade systrar..



 

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Hon är dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt
En syster är en gåva
en ovärderlig skatt.

En syster är en liten bit
av barndomen som
aldrig kan gå förlorad.


Jag,Annica,Jessica 



jag, Jeanette,Jenny


Till min vän...

I min gamla dagbok hade jag skrivit ner den här dikten. Det handlar om hur förvånad jag blev över hur stark jag var.. trots en jobbig period i mitt liv. En nära person till mig har det tufft nu och mina tankar går till henne. Den här dikten är till dig från mig. Älskar dig.


Det är rätt så underligt..
De tårar jag trodde var oändliga torkade faktiskt ut.
Det ansikte jag lovade att aldrig glömma har börjat suddas ut.
De känslor jag tyckte var så starka har nu börjar svalna.
Det jag trodde jag behövde mest i livet kunde jag visst klara mig utan.
All den sorg jag trodde skulle vara i en evighet,
hittade faktiskt ett slut.

Min stora kärlek

Vi träffades för 3 år sedan, min prins och jag. Första gången vi träffades blev vi förälskade i varandra på en gång:), helt underbar känsla! Vi träffades på mitt sommarjobb och på slutet av den veckan bjöd han mig på middag hemma hos mig:). Vi grillade och drack gott vin och det kändes som vi känt varandra hela livet. Sedan den dagen har det varit vi..Har svårt att tänka mig ett liv utan honom. Tänker på allt roligt vi har gjort tillsammans och vad lycklig han gör mig. Kärleken är en svår uppgift att handskas med. Den sårar, den glädjer. Det viktigaste man kan göra i ett förhållande tror jag är att kommunicera. Annars håller det nog inte i längden. Kan man inte kommunicera kan man inte heller lösa problem eller missförstånd. Något annat som är viktigt är att inte glömma bort varandra, att ibland överaska varandra. Kanske med frukost på sängen:). Min pappa ha gjort frukost till min älskade mamma så länge hon kan minnas säger hon, dom har varit gifta i över 38 år!. Det är de små saker som betyder så mycket och det är alltid tanken som räknas. Min mamma berättade att hennes arbetskollega frågade henne om man fortfarande, efter så många år tillsammans, kan vara kära i varandra.(Mina föräldrar träffades första gången när mamma var 14 och pappa 17!) dock hade dom ett uppehåll på några år då mamma hann träffa en fotograf och Lasse Berghagen, och pappa förlovade sig med någon Operasångerska.. men hur som helst så svarade mamma sin kollega
- Det pirrar fortfarande till i mig när jag ser min älskling.*ler*

Nästa sommar gifter jag mig med min bästa vän, den jag skrattar med, lever för,
drömmer om och älskar..




Mina första rader

Har skrivit dagbok sedan jag var liten men nu var det ett bra tag sedan.. Därför tänkte jag att jag skulle börja igen fast denna gång skippa den rosa, rosiga boken med hänglås på:) Hittade en av mina dagböcker här om dagen när jag rensade i vårat föråd..(Ska nämligen flytta om ett par månader..längtar!). Slog mig ner bland alla kartonger och började läsa..Där stod om allt, kärlek, vänskap, svek, lyckliga stunder, mindre lyckliga stunder.. Mycket minns jag som det faktiskt var i går och mycket har jag helt enkelt förträngt.. Tror att det är jättebra att man får möjlighet att lätta sitt lilla hjärta då och då och tänkte att jag skulle göra det här:) Kanske inte världens intressantaste liv att läsa om dock.. men för själen är det nog bra!
Ha det bäst!
image61
Just me then...



RSS 2.0