Vad vore livet utan er:)

har så underbara människor omkring oss, tack för att ni finns. Var lite små deppig igår men nu känns allt bra igen och det är tack vare er. Får så mycket energi och glädje!!:)
Min telefon har lagt av så om jag är svår nådd så är det därför! Kan endast skicka sms just nu..hoppas det iallafall,att sms kommer fram?.
I morgon ska jag och Erik fira in det nya året hemma hos min systerbus:), Ska bli jättemysigt!! Ska ringa henne nu innan klockan blir förmycket.
Sedan blir det till att krypa upp i soffan å bara mysa efter en heldag/kväll med familjen:)

Vänner finns i hjärtat trots avstånd, miss you Johanna!

God jul!

Äntligen, nu är jag redo för att fira jul! Nu ska vi bara mysa ikväll och göra choklad tryfflar:) Vill önska er alla en underbar jul!
kram kram

snart är alla klappar klara

Önskar att jag hade lika bra framförhållning som Eriks bror och hans fru som var klara med julklappsinköpen redan i Oktober:) Vi kom hem för en liten stund sen från Farsta centrum...Vi var långt ifrån ensamma! Vi hann med en hel del men har några klappar kvar att inhandla...sista rycket imorgon! På Söndag åker vi till Sigtuna, mysigt!! Min familj är fortfarande i Thailand..får då och då sms där det står hur fantastiskt allt är. Måttligt roligt när man var på jobbet..*ler* nej då, jag unnar dom verkligen en härlig semester!! Längtar lite efter dom bara..och nu är jag och Erik lediga!! *gladast* 2veckor tillsammans! underbart. Anna hade med sig sina bröllopsbilder till mig idag:) Hon var så fin!! inte så långt till sommaren nu...
kram E

julmys med lite julstress

Systerbus och Gustav var här och fikade ikväll, mysigt:) Jag bakade i vårat nya fina kök igår, samtidigt som Erik stod med borrmaskinen i högsta hugg och försöka få upp panelgardinerna i köket. Julstress..nejdå..inte alls, kan man få mer julstämning med ett härligt borrande ljud och nygräddade saffransbullar.. *ler*. (underbara dig älskling som är så händig och fixar:)) I morse satt en lapp uppe vid porten. Visa hänsyn sluta borra innan 8! Tack på förhand! Känner oss dock inte skyldiga då vi misstänker att vi inte är ensamma att borra då alla i huset är nyinflyttade och så var vi inte så sena...Var ett tag sen jag var här.. Vi diskuterade på jobbet i dag om varför man igentligen bloggar och för vem? jag kom då på att jag ju faktiskt har en blogg och så blev jag sugen på att skriva lite:). För vem hmmm..ja, det här inlägget gör jag till dig min sötaste Jeanette*ler* Tack för att du finns!:)
Erik har tagit fram gitarren och sjunger på julsånger..underbart! Sista dagen på jobbet i morgon! sen blir det jullov! Tjohoo!
*kram* och gonatt

RSS 2.0