Lördag kväll..

och vi ska snart laga till en god middag och korka upp en flaska vin..:) Blir en hemma kväll med prinsen i kväll, mysigt!, och på söndag kanske jag träffar min Jeanette igen*gladast*. Vill så gärna berätta en hemlis men jag får ta och berätta lite senare..Men jag är såå himla glad för din skull, gumman!! :)Love you!
Stort Grattis till Jenny som fyller år idag!! massor av kramar till dig vännen!


Mina tankar går till en av mina bästa vänner  vars pappa fick en hjärnblödning i veckan och läget är kritiskt:(. Vet hur nära dom står varandra så det känns mycket tungt..Finns här för dig alltid gumman.
Varma kramar.

I morgon är det fredag!

Och då får jag kanske träffa min älsklingsvän igen, tack för en supermysig kväll igår gumman! Kom hem för en liten stund sen, jag och prinsen var på premiären av filmen Solstorm. Spännande film jag rekomenderar.:) God middag på det också:) Nu tänker jag krypa ner i sängen..
natti natti!

Länge sen..

Stort Grattis till Anna som fyller 30 år idag!! Firade henne i Lördags, hon hade fest på "Gamla stans källare" och vi hade jätteskoj! Erik och jag rockade loss ordentligt på dansgolvet till grymt bra musik!:) Vi blev lite sena.. lyckades fråga den första bästa personen om vad stället låg och han visade åt helt fel håll..Men med Mathias hjälp hittade vi på en gång:) I dag firade vi henne på jobbet också och på fredag åker hon till Venzuela i två veckor, födelsedagspresent från Mathias! Underbart, vill också! Nu blir det middag och myskväll..I morgon får jag träffa min alldeles egna goa systerbus, längtar:) Ha det bäst! *kram*

uppdatering av helgen

Har precis kommit hem från Sigtuna. Har fått gosa med Isidor idag, underbart! Han är så fin! Hittade en body till honom från Åhlens nya eko-kollektion, och så vantar. I fredags blev det en sen natt på krogen.. Vi var först och hälsade på Gustav i hans nya lägenhet vid Mariatorget. Vi drack vin och såg på Idol, Trevligt! Sedan var vi ett litet gäng som gick vidare ut..så gårdagen blev en återhämtningsdag med film och en hel del onyttig mat och tilltugg*ler*. Hann med en liten shopping runda på stan också, hittade fina inrednings saker som jag gärna vill ha:) Nu ska jag fixa lite kvällsmål till oss. Är fortfarande mätt efter den goda lunchen och äppelpajen så det blir lite lättare tilltugg, parmaskinka med melon och löjromstoast med kräftskärtar, mums! Sen blir det senaste avsnittet av Greys:). Lyssna på den här låten, det gör jag just nu,så bra!
Trevlig kväll!

Lugn helg

Gjorde som mitt horoskop skrev till mig,och alla andra oxar:)-Njut av helgen, koppla av och bara va! sedan hade jag 5 getingar(fullpott:)) i kärlek oxå.. Mycket mys och passion blev det!;) Läser bara horoskop när det är massvis av getingar annars vill jag inte läsa*ler*Men jag har faktiskt gjort lite nytta oxå. Har städat, rensat bland mina papper, packat ner en hel del kläder i kartonger och ja, jag vill flytta nu!! Stod med en stor resväska i högsta hugg som jag packat full av kläder när Erik kom hem och han såg lite förvånat på mig.:) Det är hela 6 veckor kvar..räknar dagarna..Den sista Oktober är det besiktning av lägenheten. Marie som är byggchef ska följa med, känns tryggt att ha med någon som har koll!. Borde egentligen sitta och skriva inför vårt kommande föräldrarmöte men hamnade här istället..fick blommor idag på jobbet av en förälder, gulligt:) Nästa helg blir det tjejmiddag hos Martina, en jättego tjej som jag pluggat med på LHS. Längtar! Vill gärna ha tjejmiddag oxå men det blir nog efter flytten.Vi har hittat ett kanonfint matbord nu i massivt ek ,alt. valnöt, som vi vill köpa samt en tvbänk i högglans. Gick direkt in på min hm-sida och avbeställde min nygjorda beställning, här gäller det att prioritra... Här hemma spelas Kents nya låt på högsta volym, snart ska vi på deras konsert:) Ha en trevlig kväll! *kram kram*

image116

RSS 2.0