Så söta!!!

Har ni sett något så sött!:) I morgon får vi äntligen träffas! Mysigt det ska bli:). Fredag äntligen och jag ska bjuda E på hemmagjorda burgare:). Han är med några kompisar i stan just nu och lirar biljard. Och här sitter jag och njuter av tystnaden. För det är verkligen tyst här hemma, inte som i våran lägenhet i Hägersten där man kunde höra grannarna när det gick på toa.. man vänjer sig lätt men det är nu när vi flyttat som jag inser hur skönt det är med just tystnaden. Hoppas jag och Jeanette får till en träff i helgen;)

Ha en mysig fredag!


prinsessorna 4 dagar gamla..

image140

date med S

Oj vad jag har saknat henne! min käraste gamla arbetskollega! Det var så mysigt i måndags så vi tog en date med varandra idag också:). och så bokade vi in en dag i helgen;).
Vi har alla fullt upp i våra liv så det är ibland svårt att få till det att ses, så det är bäst att passa på:) Tur att vi är grannar nu:), underbart att bara kunna springa över till varandra spontant!

Det blev...

Det blev två flickor!!:) Stort Grattis! Vi är så glada för eran skull!! Längtar tills vi ses:) kramar till er!


image139



Tiden

Vart tar tiden vägen? Den bara sveper förbi.
Idag är det söndag. Snart är helgen slut med andra ord.
Var det inte fredag nyss? I morgon får jag i allafall träffa min kära Sussie och hennes lillprins efter jobbet:)

Så var det äntligen dax!

Bebisarna är på väg ut, så spännande!! Våra planer blir lite ändrade då vi tänkte gå ut ikväll men vad gör det när vi få vara barnvakt åt de underbara pojkarna:).
Nu blir det en promis i det härliga vädret! sedan hemmagjorda kroppkakor:)
Ha fin dag!

En helgblogg:)

är inte så duktig på att uppdatera mig märker jag...
Äntligen helg och den är verkligen efterlängtad! Var inne på "Hemnet" nyss och tittade på bilderna på mitt kära barndomshem. Har nog inte riktigt förstått att mamma och pappa ska sälja..kändes iallafall konstigt att se bilder och läsa att huset är till Salu! Hallå! där har ju jag bott nästan hela mitt liv!! där kan väl ingen annan bara komma och flytta in?! nej då, jag är glad för mina föräldrars skull och jag tror det kommer bli kanon i deras nya hem! och så kommer jag få hjälpa till med inredningen,skoj skoj!:)
E stökar i köket, tror att det är middag på gång:)
Vill önska er en fantastisk helg!

Ännu en helg har passerat

Det är många som är sjuka på jobbet nu, förkylningar, hosta och feber är det som går. Peppar peppar ta i trä så har jag klarat mig:). Men så i går kände jag mig lite hängig, kändes som att något var på gång...så istället för att gå ut så blev det en mysigkväll hemma, helt ok för mig:) Men jag som ville dansa dansade här hemma i vardagsrummet i stället, några steg S har lärt mig:). Gick väl så där, men vi skratta gott. Underbart sällskap,Schlager, gott vin, goda skagenrörsmörgåsar med gott tillbehör och i dag mår jag mycket bättre:).

En underbar söndag önskar jag er!

Jag kan se dig även om jag blundar
När du rör mig en fjärils lätta vingar
Och jag vet du är min
Här och nu

När du viskar kärlek i mitt öra andas natten
Och skogens alla fåglar i en kör för oss
Här och nu

Det finns nätter som jag helst av allt vill glömma
Där det fula lever kvar
Men vad gör det nu, jag kan känna dig
Och du gör mig underbar

Jag vill leva lycklig här på jorden
Jag vill höra när du säger orden
Bara du och jag, här och nu
Höra när du säger orden
Bara du och jag
Här och nu

Jag vill resa
Flyga över haven vid din sida, låta vinden fylla seglen
Dela allt med dig
Här och nu

Och jag vill drömma
Leva dina drömmar när du sover
Och andas dina lugna andetag, hos mig
Här och nu

Och du är våren, efter långa kalla vintern
Och du värmer hela mig
Som ett ljummet regn, att dansa i
Och leka som ett barn

Jag kan se dig även om jag blundar
När du rör mig en fjärils lätta vingar
Och jag vet du är min
Här och nu
Som en fjärils lätta vingar
Ja jag vet, du är min
Här och nu
Med fjäderlätta fingrar
Ja jag vet du är min
Här och nu

Text; Martin Stenmark

helg

En underbar helg som snart är slut...M och K och deras söta Isidor har precis gått hem efter att ha varit här på lunch. Det händer så mycket nu med lillprinsen! Han är så nyfiken och ler stort när man busar med honom och hans små ben vill bara springa om kring men han har ju inte börjat gå ännu :) M å K ville gärna vara värdpar!:)
Nu lockar soffan och det blir en filmkväll, är lite sega efter gårdagen, men glad för vi hade jätteskoj:)Tack alla ni! och tack för fina presenter! Stor kram från oss!
Hos grannarna gick det lite vildare till...det hade fest dom med och plötsligt vid 3-tiden hördes ett dunk utanför fönstret. När vi tittade ut i morse låg där två kundvagnar som de slängt ut från balkongen!? vagnarna är borta nu...

Grattiskramar till Moa som fyller år idag!!

image137

baby lycka

Vi (okey mest E:))sitter och monterar upp bordet och upptäcker att det är fel på benen! måste byta i morgon på ikea..:(. Skulle ändå dit i morgon med L och S...I morgon ska jag göra mamografi oxå...vill inte men måste! Så slipper man gå och undra och fundera. Har visseligen inte tänkt så mycket på det för det gör ju inte ont längre.
Har börjat en ny tjej i dag på jobbet, verkar jättetrevlig.:) Kändes lite bekant men hon pluggar på Lärarhögskolan så vi kanske stött på varandra där...eller så är hon kanske lik någon...
Ska fixa lite här hemma och kolla om vi har tillräckligt med stolar till lördag? inget bord och några stolar..vad sägs om picknick på golvet i vardagsrummet?:)
En skön kväll önskar jag er!

Grattis V till lilla pojken!!! Många kramar till er:)

image135

Redan tisdag

Var med min kära mamma idag på stan och köpte en brudklänning! ja, jag har verkligen gjort det!! ojoj :) Skulle ta ca 3 mån innan den skulle vara färdigsydd och klar att hämtas ut. Så idag fick jag veta mina mått..från topp till tå:). Få se om alla mina muskler kommer få plats som jag hoppas kunna få fram tills dess*skratt* Erik skulle möta upp oss men fick inte för min skrockfulla mamma, haha. Hon tyckter det ska bli en överaskning på själva dan och nu blir det så*ler*.
Vi köpte ett matbord också. Blir middag med några vänner på lördag så vi insåg att vi behövde ett större bord. Mysigt det ska bli! En pizzasten till ugnen väntar på oss på posten så här ska bakas pizzor:)

image133

Fredagkväll

Vi kom precis hem efter ett hårt träninspass, god mat och vin. Nu fortsätter kvällen med en film å mys i soffan:)
Bokade biljetter idag till Östersund! till Johanna:) 95:-! Det är ju som hittat! Hon kommer åka ner till Stockholm en gång i månaden framöver, underbart!
Idag har jag beställt nya fina kläder till både mig å E på nätet:).
Ha en underbar kväll!


Är så lycklig att jag har dig i mitt liv E, älskar dig.

RSS 2.0